The Rock CPH lukker!

THE ROCK lukker i morgen tidlig den 25/11 kl 06:00. Sidste åbning er i AFTEN torsdag den 24/11.
Som mange har skrevet har THE ROCK været luknings truet, nu er det officielt – forhandlinger med udlejer om at kunne blive boende året ud er brudt sammen i dag 12.00 derfor denne meget sene officielle udmelding, vi har kæmpet til det sidste og har selv troet på vi ville kunne finde en løsning, men ak nej nu er det officielt.
The Rock som du kender det nu, er på grund af en meget høj husleje, ikke mulig at drive i sin nuværende form. Der er gået 7 år – syv gode år, men nu kan den ikke bære længere. Omkostningsniveauet er desværre ikke faldet, og udlejer har ikke været interesseret i at forhandle huslejens størrelse. Og det forhindrer en god og sund drift af Skandinaviens bedste og Københavns eneste reelle heavy- og hardrock klub.
Tiderne er siden efteråret 2008 blevet barske for alle. Almindelig økonomisk krise, stigende arbejdsløshed kombineret med orkestrenes jagt på indtægter i en tid med faldende CD-salg har drevet live-udgifterne op og indtægterne ned. Og den slags ved vi alle ikke holder i længden.
I København er der en god, stor fasttømret gruppe af metal-elskere, der har dannet basis for The Rocks koncerter weekend efter weekend. Men selv disse brave folk har nået grænsen for indtagelse af fadøl og heavymetal – og hvor gerne de end ville støtte The Rocks aktiviteter, kan de simpelthen ikke gå i byen 2-3 gange om ugen. Der er jo også andet der skal passes – forstå det hvem der kan!
Alle gode kræfter er samlet i et forsøg på at finde nye lokaler til en realistisk husleje, så metallen kan smelte de hårde hjerter igen. København har brug for et sted som The Rock – et sted der er 100 % dedikeret til den del af rockmusikken, de andre ikke må lege med. Og det stopper med The Rocks lukning. Der er mange, der nu vil føle sig hjemløse, tårerne vil glimte side om side med nitterne på læderjakken bag det lange hår på toppen af rå tatoveringer på overarme, piercede læber på kroppe i spidse cowboystøvler.
KOM OG DRIK THE ROCK TOMT I AFTEN. VI ÅBNER KL 17:00

//Sponsoreret//Galleri
  • Rock The Night 22-3-11
  • Rock The Night 22-3-11
  • Nytårs Aften 2011
//Links